1 / 1

Just Act Natural Self Tan Mousse

Variant:200 ml
169 kr
Du får 169 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Veganskt
I ansiktet
På kroppen
Just Act Natural Self Tan Mousse är en genomskinlig brun-utan-sol-vatten i mousseform. Den ger en naturlig mörk solbränna på endast 1 timme. Moussen är berikad med vårdande kokosvatten och vitamin E. Även helt fri från bronzers och kladdar därför inte på kläder eller lakan. Synliga resultat på 1 timme. Låt verka i upp till 8 timmar för mörkare resultat. Moussen är 100% vegansk.
HudtypNormal
AnvändningPå kroppen, I ansiktet
Applicera på nytvättad och torr exfolierad hud med en handske i cirkulära rörelser.
Använd mindre produkt på armbågar, handleder, händer, knän och fötter.
Verkningstid 1-8 timmar.
Skölj i ljummet vatten utan tvål.
Aqua (Water), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, Glycerin, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Cocos Nucifera Fruit Juice, Tapioca Starch, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Citric Acid

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll200 ml
Enhetspris845 kr/l
Varumärkenb.tan
KategoriKropp
Visa alltb.tan Kropp
Artikelnummer763609
EAN9347108000169

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer