Spara 20%Köp för 600,-
1 / 1
Variant:1118 Mantra
Köp för 600 få 20% rabatt
Ny gelformula med högt iQ. Snabb och enkel applicering som ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet, vilket ska undvikas. Gel iQ behöver bara lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan du utför din lackbehandling. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt.
Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar. Vegansk formula, innehåller ej råvaror med animaliskt ursprung. Tillverkad i Sverige.
Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar. Vegansk formula, innehåller ej råvaror med animaliskt ursprung. Tillverkad i Sverige.
Täckning | Medium |
Form | Gel, Lack |
Egenskaper | Långtidsverkande, Jämnar ut linjer |
Finish | Glansig |
Innehåll | 5 ml |
Enhetspris | 17.000 kr/l |
Varumärken | Depend |
Serie | Gel iQ |
Kategori | Nagellack |
Visa allt | Depend Nagellack |
Visa allt | Gel iQ Nagellack |
Artikelnummer | 843125 |
EAN | 73204480 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer