1 / 1

Blond Absolu Bain Lumière Shampoo

Storlek:500 ml
695 kr
Du får 695 poäng som medlem
Ger lyster
Grått hår
Detta schampo från Kérastase är berikat med hyaluronsyra och har en lätt formula som är idealisk för blekt, avfärgat, grått eller faux,blonde hår. Den skonsamma produkten rengör håret från föroreningar, avlägsnar ämnen som gör håret matt samt lugnar och återfuktar från rot till topp. Det blonda håret får en lätt känsla och härlig lyster och blir blankt ända ut i topparna. Håret får återfuktning och förbereds för behandling
EgenskaperGer lyster, Återfuktande
HårtypBlekt hår, Grått hår, Blont hår
1227605 D - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU • SODIUM LAURETH SULFATE • GLYCERIN • COCO-BETAINE • SODIUM CHLORIDE • COCAMIDE MIPA • CITRIC ACID • SODIUM BENZOATE • SODIUM HYDROXIDE • HEXYLENE GLYCOL • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • SALICYLIC ACID • LIMONENE • TOCOPHEROL • LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT • SODIUM HYALURONATE • MALVA SYLVESTRIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT - MALLOW FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT • POTASSIUM SORBATE • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N286238/1). Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll500 ml
Enhetspris1.390 kr/l
VarumärkenKÉRASTASE
SerieBlond Absolu
KategoriSchampo
Visa alltKÉRASTASE Schampo
Visa alltBlond Absolu Schampo
Artikelnummer773873
EAN3474636881260

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer