1 / 1

Re/Start Balance Anti-Dandruff Micellar Shampoo

Storlek:250 ml
300 kr
Du får 300 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Mjäll
Detta dubbelverkande micellärschampo skapar ett krämigt lödder och bidrar till balansen hos hårbottens normalflora och förhindrar mjäll. Innehåller aktiva ingredienser. Minskar och förhindrar mjäll och ger ett fräscht hår.
HårtypFint hår, Tjockt hår, Normalt hår
Speciella behovMjäll
Anvisningar: Applicera i vått hår. Använd roterande rörelser. Schamponera en eller två gånger efter behov. Skölj noga.
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MIPA, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, 1, 2-HEXANEDIOL, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, CLIMBAZOLE, CREATINE, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, DISODIUM EDTA-COPPER, GLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, MENTHA AQUATICA LEAF EXTRACT, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-10, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL.Y00603.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll250 ml
Enhetspris1.200 kr/l
VarumärkenRevlon Professional
SerieRestart
KategoriMjällschampo
Visa alltRevlon Professional Mjällschampo
Visa alltRestart Mjällschampo
Artikelnummer799810
EAN8432225114446

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer