1 / 1
3 Minute Repair - Rinse Out Treatment
Storlek:50 ml
89 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Veganskt
Torrt hår
Resestorlek
3 MINUTE REPAIR RINSE OUT TREATMENT är en uppbyggande treatment med proteiner och fukt som reparerar och stärker torra och skadade hår. Innehåller sheasmör och hydrolyserat sojaprotein som ger näring och reparerar, grönt te som ger glans, samt gurkextrakt som stärker och lugnar hårbotten. Håret blir friskt, mjukt och glansigt. Doft av vattenmelon.
Storlek | Resestorlek |
Egenskaper | Uppmjukande, Återfuktande, Reparerande, Antistatisk |
Hårtyp | Torrt hår, Skadat hår |
Applicera i rent hår. Låt verka i 3 minuter. Skölj ur.
Water (Aqua) (Eau), Cetearyl Alcohol, Isododecane, Glycerin, Dimethiconol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Steartrimonium Chloride, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polyquaternium-37, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, PPG-1 Trideceth-6, PEG-14M, Sorbitan Oleate, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Amodimethicone, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Hexyl Cinnamal
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 50 ml |
Enhetspris | 1.780 kr/l |
Varumärken | Eleven Australia |
Kategori | Hårbehandling |
Visa allt | Eleven Australia Hårbehandling |
Artikelnummer | 795157 |
EAN | 9346627000766 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer