1 / 1
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
Keep My Color Blonde Conditioner
Storlek:50 ml
89 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Veganskt
Anti-gulnad
Grått hår
Resestorlek
KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER är ett färgkorrigerande balsam med en blå-violett ton som effektivt motverkar oönskade varma och gula toner och boostar kalla nyanser. Innehåller antioxidantrik grönt te-extrakt som ger håret en vacker glans samt hydrolyserad quinoa som skyddar, reparerar och ger näring till håret. Doft av vattenmelon.
Storlek | Resestorlek |
Egenskaper | Uppmjukande, Återfuktande, Anti-gulnad, Antistatisk |
Hårtyp | Blekt hår, Grått hår, Blont hår |
Applicera i rent hår. Låt verka i 2-3 minuter. Skölj ur.
Water (Aqua) (Eau), Cetearyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cymbopogon Citratus Extract, Hydrolyzed Quinoa, Glycerin, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Propylene Glycol, 1, 2-Hexanediol, Amodimethicone, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Alcohol, Ext. Violet 2 (CI 60730)
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 50 ml |
Enhetspris | 1.780 kr/l |
Varumärken | Eleven Australia |
Kategori | Balsam |
Visa allt | Eleven Australia Balsam |
Artikelnummer | 795128 |
EAN | 934662700282 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer